Cuentos en Petits! Grans! Llibres

Cuentos en Petits! Grans! Llibres

viernes, 26 de enero de 2018

El sisè sentit. Fragmenta Editorial

Títol: El sisè sentit (Disponible en castellà i portuquès)
Autor: De Ahumada, Laia
Il·lustrador: Mercè López
Editorial: Fragmenta Editorial
Any: 2017
Edat recomanada: 5 anys
Pàgines: 40
Enquadernació: Cartoné

ISBN: 978-84-15518-62-4


L’editorial Fragmenta ens presenta una de les seves novetats transformada en un dolç tresor, el sisè sentit. Aquesta obra ens dóna l’oportunitat de conèixer un exquisit àlbum il·lustrat, amb un sorprenent  plantejament introspectiu dirigit al lector que ens porta a reflexionar sobre què és allò que sentim quan no fem ús de cap sentit.
-          Com és que sé què passarà alguna cosa, sense que ningú m’ho digui?
-          Com és que estic sentint veus sense parar l’orella?
 Aquests dubtes que es planteja la protagonista vénen de la mà de la doctora Laia De Ahumada, juntament amb les il·lustracions de l’excepcional Mercè López, la qual aconsegueix captar allò que el text ens descriu, deixant-nos captivats en cada una de les imatges. Aquestes són acuradament dissenyades per deixar extasiat al lector i molt atent de tots els detalls que s’hi manifesten, inclòs la representació física d’aquest sisè sentit, que podem trobar ja de primeres a la portada i que ens acompanyarà en cada il·lustració.



Un llibre sobre emocions del tot recomanable i adreçat a tots aquells infants que no acaben d’entendre allò que passa dins seu. Una obra que sens dubte ens fa reflexionar per retrobar-nos amb el nostre jo interior que a vegades oblidem. És un d’aqueslls relats que no deixen a ningú indiferent, d’aquests que deixen petjada gràcies a les destreses de la Laia i la Mercè.

De cara a poder treballar a l’aula, a les últimes pàgines del llibre podem trobar una guia de lectura amb algunes propostes interessants.
 


Arianna Domínguez

No hay comentarios:

Publicar un comentario